2022-11-10

2022 Yılı Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Programı Kapsamında Merkezimize Ziyaret Gerçekleştirildi

Üniversitemizin 2022 Yılı Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Programı kapsamında Üniversitemiz Kalite Komisyonu Araştırma Geliştirme Alt Komisyonu Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR ve Kalite Komisyonu Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu Üyesi Sayın Öğr. Gör. Dr. Mehtap POLAT, Merkezimizi 10.11.2022 tarihinde ziyaret etmişlerdir.

Ziyaret sırasında Merkez Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Hasan DEMİRHAN, Merkezimiz hakkında genel bilgileri ifade ettikten sonra, Merkez Müdür Yardımcımız ve Kalite Elçimiz Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ Merkezimiz internet sayfasındaki  güncellemeler ve kalite çalışmalarına ilişkin  bilgi vermiş ve Merkezimizin kalite süreci ve çalışmalarına ilişkin soruları da yanıtlamıştır.

Merkez Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Hasan DEMİRHAN, Merkezimizi ziyarete gelen Sayın Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR ve Sayın Öğr. Gör. Dr. Mehtap POLAT hocalarımıza teşekkür etmiştir.