2022-10-08

Dış Paydaş Ziyareti: Merkez Yönetimimizden, Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne Ziyaret

Merkezimiz Müdürü Sayın Doç. Dr. Hasan DEMİRHAN ve Merkezimiz Müdür Yardımcısı Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü 05.10.2022 tarihinde ziyaret etmişlerdir.

Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Doç. Dr. İbrahim KELAĞA AHMET ve Müdür Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Ali HÜSEYİOĞLU ile gerçekleşen görüşmede karşılıklı görüş alışverişinde bulunuluarak Merkezimiz ve Balkan Araştırma Enstitüsü arasında işbirliği olanakları ve muhtemel proje ve çalışmalar değerlendirildi.

Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Doç. Dr. İbrahim KELAĞA AHMET, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etmiş ve Merkez Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Hasan DEMİRHAN'ın Enstitü tarafından düzenlenen "1821 Yunan Ayaklanması ve Mora Türkleri" konulu konferansı vermesi nedeniyle teşekkür etmiştir.