2022-10-08

Merkez Müdürümüz, Trakya Üniversitesi''nde 1821 Yunan Ayaklanması ve Mora Türkleri Konulu Konferans Vermiştir.

Merkez Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Hasan DEMİRHAN, Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından 05.10.2022 tarihinde düzenlenen "1821 Yunan Ayaklanması ve Mora Türkleri" konulu konferansı davetli konuşmacı olarak vermiştir.

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat TÜRKYILMAZ, Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Doç. Dr.İbrahim KELAĞA AHMET, akademisyenler ve öğrenciler katılmıştır.

Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlik, Merkez Müdürümüzün konferasının ardından soru-cevap kısmıyla devam etmiştir.

Merkez Müdürümüze, konferansı dolayısıyla teşekkür plaketini Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat TÜRKYILMAZ takdim etmiştir.